Risikofritt spill – Spill med et risikofrittspill

Når det kommer til sport og spill og det man kan få fra bettingselskapene, er det en ting som skiller seg litt ut fra de andre. Oddsbonuser og gratisspill er i stor grad basert på at man setter inn egne penger på spillkontoen for å få dem. Deretter bruker man disse til å spille på bookmakernes regning. Et tilbud som er annerledes satt sammen er risikofrie spill. Til dette bruker man egne midler, men risikoen tas av spillselskapene. Det følger selvsagt vilkår og betingelser med alle slike tilbud fra bettingselskapene, men om man ser på muligheten til å vinne og spille på spillselskapenes regning eller risiko så er det bare å takke ja til dette. Nedsiden er minimal mens oppsiden kan være stor.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
7 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
8 Read Review 250 kr gratisspill til du vinner Use Link Besøk
9 Read Review 1 000 kr Use Link Besøk
10 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
11 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
12 Read Review €300 Use Link Besøk

Bookmakeren tar risikoen – du vinner

Risikofrie spill skiller seg fra andre tilbud som mobil betting bookmakerne tilbyr spillerne sine på jevnlig basis, ved at man bruker egne penger på det. Slike spill deles ofte ut i forbindelse med spesielle sportsbegivenheter som en landskamp i fotball, en finalekamp i NBA eller som et generelt risikofritt spill som kan brukes på en selvvalgt kamp i en fotballiga. Ved et risikofritt spill blir man tilbudt å spille på et utvalgt sportsevenement for et beløp mellom 100 og 500 kroner. Om man får et risikofritt spill opptil 400 kroner på finalen i Champions League, så får man tilbake innsatsen opptil dette beløpet om det man velger å spille på ikke ender med suksess. Man må nesten alltid spille for den eksakte verdien på det risikofrie spillet, men siden det er bookmakeren som tar hele risikoen om man taper så er det jo bare å maksimere spillet. Om spiller ikke ender med suksess har man ikke risikert noe, og så har man jo hele oppsiden om man skulle vinne med spillet.

norsk betting

Husk vilkår og betingelser

Også risikofrie spill har liten skrift, men er man klar over dette er det bare å benytte sjansen. For det første så er ikke dette et gratisspill, så man må ha nok penger på kontoen til å kunne spille. Eller man kan bruke bonuspenger om man har det. Bruker man egne penger til dette får man hele innsatsen tilbake uten noen betingelser om spillet ender med tap. Det samme gjelder ved bruk av bonuspenger. Da tilbakeføres de og har de samme kravene som tidligere.

Vinner man med et risikofritt spill får man innsatsen tilbake uten betingelser om man bruker egne penger til det. Nettogevinsten ses på som bonuspenger og får dermed omsetningskrav og minsteodds, men disse er mye lavere enn hva som er normalt. Er man heldig er omsetningskravet på 1 gang, og minsteoddsen er også i nedre del av skalaen. Kanskje helt nede på 1,30 til 1,40. Vinner man med bonuspenger må nettogevinsten gjennomspilles med de opprinnelige kravene som betting bonusen ble utdelt med.