Oddsspill – Mange måter å drive oddsspill på

Når man skal spille på sport er det flere måter å gjøre det på. Man kan spille før en idrettsbegivenhet starter eller man kan gjøre det samtidig som den pågår. Det siste er livebetting og det første er tradisjonelt oddsspill. Uansett om man spiller til såkalte vanlige odds eller liveodds så får man mange spillmuligheter innenfor de fleste idretter, og det er mange måter å spille på når man spiller.

# Casino Rating Bonus Bonus Code
1 Read Review 500 kr Use Link Visit
2 Read Review 2 000 kr Use Link Visit
3 Read Review 500 kr Use Link Visit
4 Read Review 500% Use Link Visit
5 Read Review 1 000 kr Use Link Visit
6 Read Review 500 kr Use Link Visit
7 Read Review 500 kr Use Link Visit
8 Read Review 3 000 kr Use Link Visit

Odds er sannsynligheten for visse utfall

Sportsbetting handler om å spille til forskjellige odds som er satt på bakgrunn av sannsynligheten for at en hendelse skal skje. I en fotballkamp er det tre mulige utfall. Enten uavgjort, borte- eller hjemmeseier. I et sykkelløp kan man spille på hvem som kommer til å vinne, eller man kan spille på hvem av to syklister som kommer til å gjøre det best av de to. Uansett hva man spiller på så settes oddsen ut fra sannsynligheten for et gitt utfall. Lave oddsbetingelser betyr at sannsynligheten er stor, mens høye oddsbetingelser betyr at det er mindre sjanse for at det blir utfallet av idrettsbegivenheten. Klikk her for å lese mer.

Mange måter å spille odds på

Utfallet av en begivenhet er den mest vanlige måten å spille på. Det vil si spill rett før en fotballkamp starter, eller til liveodds etter avspark. Det kan også plasseres langspill hvor man før sesongstart spiller på hvilket lag som vinner serien og hvem som blir toppscorer.  

Når man plasserer veddemål kan man velge å spille som singelspill eller som systemspill. Enkeltspill er at man kun har en sportshendelse på kupongen. For eksempel hvem som vinner en fotballkamp. Systemspill vil si at man plasserer flere hendelser på samme kupong. Dette er vanlig innenfor fotballbetting hvor man med å plassere utfallet av flere kamper på samme kupong kan få ganske høy totalodds siden oddsbetingelsene for hver kamp multipliseres med hverandre. Oppsiden blir selvsagt stor, men risikoen blir også høy. Rykker man på en kamp taper man alt. Om da ikke bookmakeren har Oddsforsikring. Hvis du vil vite mer om forskjellige måter å satse på, kan du besøke Bettingspesialisten.

oddsspill med beste bettingbonuser

Vekk med uavgjort!

Innenfor fotball har storfavorittene som oftest veldig lave oddsbetingelser, noe som gjør at man ikke synes det er verdt å spille på kampen. For å gi den mer spillverdi kan det åpnes opp for spill med handikap til favorittlaget. I Asian Handicap er uavgjort tatt bort som mulig utfall, og derfor blir det bare to spillmuligheter. I stedet kan storfavoritten bli ilagt et handikap med teoretiske mål imot. Det gjør det vanskeligere å vinne kampen, men effekten er også at odds betingelsene blir bedre og dermed får kampen spillverdi. Dette er en spillvariant som blir mer og mer populær også hos norske spillere. Et tenkt eksempel på dette kan være Manchester City mot Bournemouth. Hjemmeseier til City har odds på 1,20. For mange blir ikke det interessant. Får de et handikap på 1,5 mål imot blir det vanskeligere å vinne og oddsen blir kanskje på 1,75. Da blir spillverdien høyere.