Odds boost bonus – Boost for odds og betting i Norge

Det er mange oddsbonuser å oppdage. Gjennom årene har vi sett flere forskjellige varianter av bonuser. Akkurat nå har odds boost bonus blitt veldig populær. For de som aldri har hørt om dette spennende tilbudet, er det veldig enkelt, men effektivt. En odds boost bonus betyr ganske enkelt at bettingselskaper øker gevinstene dine. Hvor mye varierer, men det er ikke uvanlig med 100% i boost. Dette betyr at du får enda mer fortjeneste enn du faktisk ville fått. Derfor har tilbudet blitt ekstremt populært blant norske bookmakere, og mye tyder på at vi vil se denne kampanjen i økende grad i fremtiden. Oppdag bookmakeren selv med dette fenomenale tilbudet og få betydelig mer ut av dine odds og din betting.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
7 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
8 Read Review 250 kr gratisspill til du vinner Use Link Besøk
9 Read Review 1 000 kr Use Link Besøk
10 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
11 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
12 Read Review €300 Use Link Besøk

Slik fungerer tilbudet for deg som spiller

Det første du bør finne ut er hvor mye du kan få i fortjeneste fra bookmakeren. For enkelhets skyld er det helt vanlig med en 100% odds boost bonus hos spillselskaper. I så fall dobler spillselskapet fortjenesten din. Hvis du for eksempel satser 1000 kr på Molde for å vinne over Haugesund til odds 2,00. Normalt ville du ha mottatt 2000 kroner hvis dette spillet hadde gått inn og 1000 kroner av disse pengene hadde vært et overskudd. Hvis bookmakeren tilbyr 100% odds boost bonus, ville de doblet fortjenesten, noe som betyr at i stedet for 1000 kroner får du 2000 kroner i fortjeneste. I følge dette eksemplet vil du altså få tilbake 3000 kroner i stedet.

Sjekk vilkårene

Hvis du skal motta en odds boost bonus, er det verdt å sjekke vilkårene. For noen spillselskaper har de satt omsetningskrav og bonusregler på gevinstene, og så er det opp til deg å vurdere om det er verdt det eller ikke. Hvis omsetningskravene er for høye, er det ikke verdt det, for da er sannsynligheten stor for at du ikke får fortjeneste i det hele tatt. Og da spiller det ingen rolle om du får doble gevinster fordi pengene er låst. Men heldigvis tilbyr de fleste bookmakere ingen omsetningskrav på odds boost bonuser. Og de som har omsetningskrav har vanligvis veldig lave krav, noe som er hyggelig for deg som spiller. Men for å være på den sikre siden er det greit å sjekke vilkårene for kampanjen slik at du vet nøyaktig hva som gjelder.

Odds boost bonus - Boost for odds og betting i Norge

Vanlig ved store turneringer og arrangementer

Et odds boost bonus blir vanligvis oftest funnet når det er store kamper, turneringer eller arrangementer. Flere oddsselskaper har for eksempel dette tilbudet når det er verdensmesterskap eller europamesterskap i fotball. Men det kan også være i en toppkamp i Eliteserien eller en annen norsk liga. Men det er utvilsomt mulig å skjelne en trend der det er kampene med stor offentlig interesse som har flest kampanjer. Dette gjelder både odds boost bonuser og andre betting bonuser og tilbud. Når en bonus for fortjeneste er tilgjengelig, kan vi anbefale deg på det varmeste å motta denne. Du kan motta en slik oddsbonus enten du har en datamaskin, mobil eller nettbrett. Gjør det i dag for å få enda flere gevinster på ditt oddsspill.