Liveodds – Kjenn på spenningen med spill underveis

Når du spiller odds er det fordi du har tro på, eller i alle fall håper på et bestemt utfall i en sportsbegivenhet. Som oddsspiller vet du også at du kan spille både før og under en idrettsøvelse. Odds før det starter og liveodds underveis. Ofte er det de samme tingene du spiller på, men oddsbetingelsene kan være svært forskjellige.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
7 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
8 Read Review 250 kr gratisspill til du vinner Use Link Besøk
9 Read Review 1 000 kr Use Link Besøk
10 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
11 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
12 Read Review €300 Use Link Besøk

Dette er liveodds

I Norge er det blitt mer og mer vanlig å spille liveodds. I dag er det minst like populært som tradisjonelle odds. Tidligere var alt av spill før sportsbegivenheten startet. Det som mange bookmakere kaller «pre-match». Slike odds kan du spille på nært opp til den aktuelle begivenheten starter. Rekker du ikke den har toget gått. I alle fall før i tiden. Med internett blir du nå reddet av liveodds eller «in game» som mange bettingselskaper kaller det. Det innebærer at du kan spille etter at idrettsbegivenheten har startet. Dermed reddes du av gongongen om du ikke rakk fristen. Liveodds kan du også spille før sporten begynner, men da forsvinner egentlig hele vitsen med liveodds. Du kan også få en live betting bonus.

Plasser spill til liveodds mens sporten pågår

Det at du kan spille mens sporten pågår gir deg altså en ekstra mulighet, men det betyr ikke at du kan vente for lenge med å plassere spillet ditt. Liveodds har også en spillefrist. Den er i form av når ting skjer på idrettsarenaen. Du må nemlig spille før en hendelse inntreffer. Etter at den første scoringen er kommet i fotballkampen eller dommeren blåser av for pause, er det for sent å spille på når det første målet scores eller hva resultatet er ved halvtid. Sjansen må brukes mens den fremdeles er der, men på grunn av det som skjer på idrettsarenaen kan du få bedre betingelser om du velger å spille på liveodds. Og så blir du enda mer til stede når det skjer med liveoddsspill.

Liveodds – Kjenn på spenningen med spill underveis

Liveodds vs odds i praksis

Den store årsaken til at liveodds er populært er at du rett og slett får andre og mer spenstige betingelser enn om du spilte odds før idretten begynte. Liveodds endrer seg hele tiden ut fra sannsynlighetene for et gitt utfall, basert på det som skjer på idrettsarenaen.

En tenkt fotballkamp illustrerer dette godt. Før kampen er oddsbetingelsene i kampen mellom Liverpool og Arsenal 1.50, 3.30 og 3.95 for henholdsvis hjemmeseier, uavgjort og borteseier. Det betyr at mange tror på hjemmeseier til Liverpool, samtidig som oddsbetingelsen er for lav til at oddsspillet blir interessant. Når kampen blåses i gang er det det som skjer på banen som bestemmer liveoddsbetingelsene. Sliter Liverpool med å score og det står 0-0 med fem minutter igjen, har liveoddsen endret seg mye siden kampstart. 3.30 for uavgjort kan du bare glemme. Sannsynligvis har det odds så lavt som 1.01. Hjemmeseier ligger på dette tidspunktet på 13.75. Hvis du fortsatt har troen på hjemmeseier, er dette et godt øyeblikk for å spille på liveodds. En sen og avgjørende scoring av Liverpool vil da gi deg en mye større utbetaling enn om du hadde spilt odds før kampstart.