Mobil betting – Tipping på odds kan gjøres hvor som helst

Med dagens voksende teknologi, så følger også bettingssidene med. Tipping på odds på sport kan gjøres hvor som helst, og derfor passer mobil betting for folk som er på farten. Innenfor sportsbetting finnes det også mange frister man må forholde seg til. Her snakker vi da om frister på når man må ha levert inn tippekuppongen eller når man må ha betalt for tipping på oddsen på en bettingside. Det er også derfor det er så bra, i tillegg til viktig, at man kan tippe på mobilen. Og hvor kjekt er det ikke å kunne sitte på en bar eller på stadion og tippe samtidig? Mobil betting gjør at tipping på odds kan gjøres fra hvor som helst.

Vil du vite mer? Les videre da vel for å få mer informasjon.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
7 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
8 Read Review 250 kr gratisspill til du vinner Use Link Besøk
9 Read Review 1 000 kr Use Link Besøk
10 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
11 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
12 Read Review €300 Use Link Besøk

Tipping på odds på mobil krever gode løsninger

Det er utviklen av teknologien som legger for at man kan tippe når man er på farten. Derfor blir det naturlig at folk bruker mobilen fremfor å bruke datamaskinen. Vi er travle mennesker som stadig er ute. I tillegg så er det ikke alltid at sporten man ønsker å tippe på blir vist på dagen for eksempel. Sport og idrett tar nemlig aldri pause, og det finnes som oftest noe man kan bette på 24/7. Så da er det slik at man ikke alltid har datamaskinen foran segheller. Dersom man skal tippe på odds så finnes det også frister på når man må gjøre det. Det vil si at dersom man skal tippe på vanlige odds, må man gjøre dette i et tidsrom før kampen starter, og da blir mobilen veldig handy.

Man har også mulighet til å tippe på noe som heter liveodds. Det vil da si at man kan tippe samtidig som kampen går. Mange drar til sentrum for å se fotball kampen, turneringen, ligaen etc. sammen med andre. Og da passer det å tippe på live odds veldig godt inn. Bookmakerne har ofte veldig gode løsninger både som gjør dette mulig. Så lenge man har tilgang til internett og strøm på mobilen, kan man tippe!

Mobil betting - tipping på odds kan gjøres hvor som helst

Tipping på odds kan gjøres i app eller på nettside

Flere bettingselskaper går mer og mer bort fra å ha en app, og mer og mer over til at man skal bruke nettleseren på mobilen istedenfor. Det kan være praktisk å ha en app i den forstand at man blant annet slipper å logge inn hver gang osv. Men fordelen med å kunne spille direkte i nettleseren er først og fremst at man slipper å laste ned appen og man slipper å ta opp lagringsplass på mobilen. Bettingselskaper i dag har en nettside, oddstipping og andre spill som er optimalisert for telefonen og nettleseren. Tipping på odds kan gjøres fra hvor som helst med mobilbetting. For at man skal kunne bette på mobil må bettingselskapet levere gode løsninger. Det vil si at sidene må være optimalisert slik at alle funksjoner fungerer, slik at grafikken er klar og slik at man kan se alt som skal være på skjermen.

Noen bettingselskaper prøver også å få flere spillere til å benytte seg av app eller nettleser på telefon, fremfor å bruke data. Dette gjøres ved at de for eksempel gir ut oddsbonuser som er ment for mobilbrukere.