Gratisspill – En standard bettingbonus på norske spillsider

Et gratisspill er det samme som et free bet, noe som betyr at du kan satse gratis på en spilleside. Dette er et veldig populært tilbud på norske oddssider som gis som en bettingbonus til både nye og eksisterende spillere. Nøyaktig hvordan et gratisspill er designet varierer, men fellesnevneren er at du får gratis penger å satse på. Dermed har du ingen risiko når du satser fordi det ikke er dine egne penger du spiller med.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk

Gratis spill for nye kunder

Nye kunder til et spillselskap kan vanligvis motta en velkomstbonus. Noen ganger blir du tilbudt et gratis spill når du registrerer deg som en ny spiller på spillsiden. Dette betyr at tippeselskapet gir deg en sum penger å bruke på et spill. Hvis innsatsen din går inn, vil nettoresultatet bli utbetalt. Det er vanlig at spillsiden tar tilbake innsatsen de la for kun å utbetale gevinstene. Noen ganger er det som kontanter uten omsetningskrav, men noen gir betalingen som bonuspenger der du trenger å satse gevinsten for å kunne be om uttak.

Noen ganger må du først satse et visst beløp for å motta et gratis spill. For eksempel kan et spillselskap tilby deg 1000 kroner i gratisspill etter at du har satt inn og spilt for 1000 kroner selv. Da kommer fortjenesten vanligvis uten omsetningskrav. Hvis det ikke er noe innskuddskrav, men bare en gave, er det vanligvis omsetningskrav. For alltid å være sikker på hva som gjelder, er det godt å lese reglene og betingelsene nøye. Da vet du forholdene for ditt gratis spill før du mottar det.

Gratisspill for eksisterende kunder

Siden det er mange flere morsomme velkomstbonuser, er gratisspill mest verdsatt for eksisterende spillere. Det kan være spillselskapet som ønsker å gjøre oppmerksom på en stor kamp eller bare gi deg som spiller en belønning. Er det et norsk lag som spiller en viktig kamp i Europa eller det norske landslaget i hvilken som helst sport, er det vanligvis gode tilbud å motta. Da kan du finne mange gratisspill på spennende kamper som vekker stor interesse.

Velg et spillvennlig odds

For de som velger å motta en gratis innsats, er det bare sannsynlig at gevinsten blir utbetalt. Dette betyr at spillselskapet tar tilbake innsatsen, men betaler ut overskuddet. Av denne grunn kan det være bra å velge relativt høye odds. Selvfølgelig bør du fortsatt tro at spillet vil gå inn. Men hvis oddsen er for lav, vil det ikke gi noe særlig overskudd. Hvis du for eksempel får 1000 kroner i gratisspill og spiller det til odds på 1,10, får du 100 kr i gevinst tilbake hvis innsatsen din går inn. Det gir ingen spenning, spill med litt høyere odds for å maksimere gevinsten.

Du spiller uten risiko

Den største fordelen med denne betting bonusen er at du spiller uten risiko. Merk at det ikke er det samme som et risikofritt spill, men tilbudene er noe like. I et gratisspill har du ingen risiko fordi det er bettingselskapet som har gitt deg innsatsen du spiller mer. Hvis du mister dette spillet, har du fortsatt ikke tapt noen penger. Derfor har du ingen risiko når du bruker gratis spill.

Gratisspill - En standard bettingbonus på norske spillsider

Fordeler med en oddsbonus

Gratisspill er en form for en oddsbonus som er veldig populær blant norske spillere. Det er mange fordeler med å motta en sportsbonus. Hvis du ikke har testet et spillselskap før, er det ingen bedre måte å teste en bonus på. Motta et gratis spill i dag og oppdag fordelene det gir deg.