Fotball – Mange bettingmuligheter på fotball for norske spillere

Innenfor sportsbetting er det en idrett som står over alle andre i popularitet. Det er ikke overraskende fotball. Denne sporten som også er den mest populære på verdensbasis med en fanskare som er unik. En idrett som engasjer i alle verdensdeler og som de fleste som er opptatt av idrett har et eller annet forhold til. Mange følger denne sporten på grunn av at de har et favorittlag. Andre fordi de følger en fotballspiller ekstra godt. Uansett hva grunnen til fotballinteressen er så er engasjementet stort, og mange bruker mye tid på denne hobbyen. Det snakkes om kamper, spillere, lag, scoringer og dommeravgjørelser. Engasjementet er enormt hos mange og det stopper ikke med dette. Mange kombinerer også denne interessen med betting på fotball. Engasjementet og spenningen blir ikke noe mindre av det.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
7 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
8 Read Review 250 kr gratisspill til du vinner Use Link Besøk
9 Read Review 1 000 kr Use Link Besøk
10 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
11 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
12 Read Review €300 Use Link Besøk

Betting på fotball i Norge

De som liker å plassere veddemål på fotball her i Norge spiller enten hos Norsk Tipping eller hos et av de mange bettingselskapene som tilbyr sportsbetting fra utlandet. Denne verdenssporten har nok av norske spillmuligheter også. Det kan spilles på den norske Eliteseserien for menn eller Toppserien for kvinner. Det kan spilles på kamper lenger ned i divisjonssystemet. Cup-kamper er selvsagt på plass, og det samme er landskamper for både menn og kvinner. Enten det dreier seg om vennskapskamper, VM for kvinner eller kvalifisering til OL, EM og VM. Mulighetene er mange om man vil holde seg til norsk fotball. Selv i et vinterland er det norske fotballag å spille på nesten hele året.

odds på norges beste sider

Og så har man selvsagt resten av verden også. Fotballen sover aldri så det er alltid noe å spille på et eller annet sted i verden. Hos bookmakerne finner man alle de store mesterskapene, ligaene og turneringene. Man finner også de som ikke er fullt så store. Dermed går man aldri tom for muligheter til å plassere ett bet eller to på fotball.

Det kan spilles på det meste

Innenfor fotball er spillmulighetene mange. De mest populære fotballkampene kan ha 300 til 400 forskjellige spillmuligheter alene. Man kan selvsagt spille på utfallet ved slutt. Altså om det blir uavgjort, hjemme- eller borteseier. Dette kan det også spilles på til pause eller man kan kombinere utfallet både ved pause og slutt. Man kan spille på selve sluttresultatet og pauseresultatet. Hvilket lag som vinner hver omgang og hvordan det første målet scores. Om det blir på straffespark, corner eller frispark. Man kan spille på om det første målet kommer i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene. Man kan også spille på hvilken spiller som scorer det første målet og om konkrete spillere scorer i løpet av de første 15 minuttene av kampen. Det kan spilles på om det blir rødt kort eller om det blir straffespark. Mulighetene for oddsspill er det neste bare fantasien som setter begrensninger for.