Hockey Betting – Spill på ishockey hos norske spillselskaper

Jada, fotball, håndball og ski er større i Norge, men ishockey er fremdeles en veldig populær idrett. Ishockey er full av action, og derfor liker mange hockey betting i Norge. Hvis det er det kalde klimaet som er grunnen, kan være tilfelle. Norsk hockey har vokst enormt de siste årene, og i dag er det norske stjerner i NHL. For de som vil satse på ishockey, er det mye å velge mellom og et godt tips er å motta en bonus før du starter.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review 1000 NOK Use Link Besøk
2 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
3 Read Review €50 EUR freebet Use Link Besøk
4 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
5 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
6 Read Review 1000 kr Use Link Besøk

Ligaer og turneringer

Den norske øverste ligaen i ishockey kalles Get-Ligaen og utnevner hvert år Norgesmester i sporten. Vålerenga er laget med flest titler, men i løpet av 2010-tallet var det Stavanger Oilers som strålende. Hvis du vil satse på Get-Ligaen, kan det være greit å velge et skandinavisk eller norsk selskap da de vanligvis har bedre oddsspill på norsk ishockey.

Utenfor Norges grenser er det NHL, KHL og SHL som nordmennene liker. SHL er den svenske ligaen men det er mange norske stjerner. I NHL har Mats Zuccarello lenge vært den store stjernen og representanten for Norge. Dette kan nå endre seg når Mathias Emilio Pettersen har signert en treårskontrakt med Calgary Flames. Det er ingen tvil om at Pettersen er den nye norske superstjernen.

Satse på ishockey med en bonus

Som ny kunde er det alltid en bonus å få, i det minste på de fleste norske oddssider. Dette kan selvfølgelig brukes på ishockey, og dermed kan du satse mer for den samme innsatsen. Hvordan bonusen ser ut varierer, men norske spillere er ikke fremmed for å betting bonuser og risikofri spill. Velg et spillfirma og kom i gang med din hockey betting gjennom en bonus.

Felles markeder for å satse på ishockey

Det er flere markeder hos bettingselskaper på ishockey. Du vil merke at når du klikker på en kamp. Noen vanlige alternativer for hockey betting er:

  • Matchvinner – Legg inn spill på hvem du tror vil vinne kampen. Du kan spille 1X2 eller Money Line der resultatet telles etter forlengelser og straffer.
  • Mål – Spill på hvor mange mål det er i kampen. Du kan satse over / under eller et resultat
  • Poengspiller – Plasser odds som spilleren scorer eller støtter
  • Langsiktige spill – Når en ny sesong eller turnering venter, som OL eller verdensmesterskapet, er det muligheten til å satse på hvem som vinner hele konkurransen.

Odds på hockey fra mobil

Alle etablerte spillselskaper har mobilodds og selvfølgelig ishockey. Det betyr at du kan satse på hockey hvor enn du er, når du vil. For å satse på hockey, vil du kunne gjøre det enten du ser kampen live på TV, på arenaen eller hos et firma som streamer ishockey. Bare liveodds på hockey er ekstremt populært og veldig interessant ettersom kampene er veldig intense og kampbildet endrer seg hele tiden!

Hockey Betting - Spill på ishockey hos norske spillselskaper

Mange muligheter for live betting

Live-spill på ishockey er ekstremt morsomt. Alle kamper som er funnet hos et spillfirma er også tilgjengelig for å spille live på. Bare fantasien setter grensene og jo større turneringen er, desto mer engasjement og antall markeder. Ishockey er en sport der forholdene raskt kan endres i løpet av en kamp. Dermed er det mye å se i live betting på hockey. Noen viser også live stream på sporten som alle spillere kan glede seg over. Velg et norsk spillselskap og kom i gang med alt som er tilgjengelig på ishockey akkurat nå.