Mifinity – raske betalinger

I dag er internett en selvsagt del av hverdagen vår og vi bruker internett til alt fra underholdning til jobb. Betalinger er en viktig del av manges internettbruk og det merkes også at det i dag er stadig flere ulike aktører som tilbyr muligheten til å betale og gjøre transaksjoner på nett og når du skal hente en bettingbonus. En av disse er den nye Mifinity, som tilbyr sikre transaksjoner med høy brukervennlighet. Disse skal vi se mer på nå.

Rank Casino Bonus Besøk
1 Lilibet 100% bonus opptil 5000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
2 Mr.Play 1000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
3 NorgeSpill 500% bonus
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
4 Casumo 500 NOK gratisspill
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
5 Rabona 3000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
6 Betinia 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
7 Malina 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk

Kort om Mifinity

  • Lisensiert av FCA og sertifisert av Union Pay International for nettbaserte transaksjoner
  • Brukervennlig e-lommebok med sikre betalinger, kompatibel med en lang rekke ulike betalingsleverandører
  • Hovedkontor i Belfast og tilleggskontorer i Dublin og Malta
  • Jobber aktivt for hele tiden å tilby betalingsløsninger tilpasset lokale forhold. Det betyr at man samarbeider med ulike aktører for betaling i ulike land

Tilbyr bred tilgjengelighet selv om de er nye

Selv om Mifinity er relativt nytt på det norske betalingsmarkedet, er det ikke noe som merkes. Her har de passet på å få alt skikkelig på plass før lansering, og de har investert i en god brukeropplevelse i kombinasjon med bred tilgjengelighet. Ved å tilby samme tjeneste i et stort antall land verden over, gis brukerne muligheten til å overføre og motta penger ikke bare fra Norge, men også fra en stor del av resten av verden. En viktig detalj for mange gjeldende Mifinity sine transaksjoner er at det alltid er gratis å motta betalinger til e-lommeboken. Å overføre penger til noen andre kan imidlertid medføre gebyrer. Disse varierer i størrelse avhengig av hvor pengene skal overføres, men eksakt kostnad angis alltid i forbindelse med transaksjonen.

Mifinity betalinger

Siden det allerede finnes en god del etablerte aktører når det gjelder nettbetalinger i dag, er det viktig å kunne levere et fullverdig produkt helt fra starten av om du skal ha noen sjanse til å holde ut på markedet. Dette har de imidlertid god peiling på hos Mifinity. Selv om selskapet er ungt, er menneskene bak selskapet ingen nybegynnere og de har solid kollektiv erfaring. Det er også kjent at et av de viktigste punktene for mange brukere er hvor enkel tjenesten er å bruke. Derfor er det utviklet en virtuell lommebok som er lett å forstå, selv for en som er helt fersk på feltet.

Viktig for Mifinity med en god brukeropplevelse

Mifinity kan, som nevnt, brukes sammen med en rekke ulike betalingsmåter og nøyaktig hvilke varierer fra land til land. Et stort antall forskjellige butikker er allerede koblet til Mifinity og det skader selvfølgelig ikke at denne betalingsmåten allerede er akseptert på flere norske bettingsider.

Det er enkelt å komme i gang med Mifinity. Først må du registrere en konto, som er en enkel prosess som ikke tar mer enn et par minutter å fikse. Du kan da knytte både betalingskort og bankkonto til den virtuelle lommeboken om du ønsker det, og det er også mulig å fylle på saldoen i din Mifinity e-lommebok ved hjelp av tjenesten Mifinity eVoucher.

De har også utviklet en brukervennlig app. Du har dermed rask tilgang til Mifinity-kontoen din, bare ved å logge inn via appen. Derfra når du hele spekteret av tjenester og du kan utføre alt fra nettbetalinger til overføringer til venner og familie. Med andre ord, det er mange bruksområder for den virtuelle Mifinity-lommeboken din.

eVoucher kommer med et forhåndsbestemt beløp

Når du fyller den virtuelle lommeboken ved hjelp av eVoucher, kjøper du en virtuell kupong, som kommer med et forhåndsbestemt beløp. Det er forskjellige beløp å velge mellom og det hele fungerer omtrent på samme måte som når du lader kontantkortet ditt til mobilen

Det er enkelt å bruke eVoucher, og det gir et ekstra alternativ for de brukerne som kanskje ikke vil eller ikke er i stand til å utføre transaksjoner til Mifinity-kontoen deres ved å bruke bank eller kredittkort.

Enkelt å fylle på e-lommeboken med Mifinity eVouchers

Det er veldig enkelt å fylle opp e-lommebok-saldoen ved å bruke Mifinitys eVoucher. Først av alt må du kjøpe en eVoucher, og det kan du gjøre på flere forskjellige nettsider – for eksempel Dundle, Offgamers, Kinguin og Reloadhero. 

Når du har kjøpt og betalt for din virtuelle kupong, vil du motta en kode. Denne koden har 20 sifre og det er disse som straks vil bli konvertert til penger på Mifinity-kontoen din. 

  • Når du har mottatt koden, logg inn på din virtuelle Mifinity-lommebok
  • Når du er logget inn velger du «innskudd». 
  • Du velger deretter «eVoucher» for å fylle opp saldoen ved å bruke din kjøpte kupong.

Det vil da dukke opp en side hvor du må fylle ut informasjonen du finner på din eVoucher, sammen med den 20-sifrede koden som følger med kupongen. Så snart du har gjort det, kommer pengene inn i e-lommeboken din umiddelbart og det er bare for deg å begynne å bruke dem med en gang, hvis du vil.