Bonusregler – Les bonusregler før du henter bonuser hos spillselskapene

Man skal ikke ha vært lenge på besøk hos en bookmaker før man får tilbud om en bonus, gratisspill eller risikofritt spill. Slike tilbud brukes svært aktivt av bettingselskapene for å tiltrekke seg nye spillere, holde dem aktive og ikke minste beholde registrerte spillere slik at de ikke velger å gå til et annet spillselskap. Tilbudene kommer dermed på grunn av konkurransesituasjonen i bransjen og ikke fordi selskapene bare må være snille. Dermed deles de også ut med vilkår og betingelser. Disse er det lurt å sette seg inn i før man begynner å bruke tilbudene, men om man er klar over hva de innebærer er de ingen grunn til å takke nei til dem siden de gir vinnersjanser som man ellers ikke hadde fått uten å benytte egne penger til det. 

# Casino Rating Bonus Bonus Code
1 Read Review 500 kr Use Link Visit
2 Read Review 2 000 kr Use Link Visit
3 Read Review 500 kr Use Link Visit
4 Read Review 500% Use Link Visit
5 Read Review 1 000 kr Use Link Visit
6 Read Review 500 kr Use Link Visit
7 Read Review 500 kr Use Link Visit
8 Read Review 3 000 kr Use Link Visit

Vilkår og betingelser – den lille skriften

Gode tilbud fra bettingselskapene kommer altså stort sett med liten skrift. Disse er det en fordel å sette seg inn i før man spiller med dem, slik at man ikke blir overrasket eller skuffet i ettertid. For det første så tildeles disse tilbudene med en holdbarhetsdato. Dermed må man bruke dem innen en viss tid ellers mister man tilbudet. Det er også slik at slike tilbud ofte må brukes på singelspill og ikke systemspill, men unntak finnes. Gratisspill og risikofrie spill må brukes i sin helhet på et spill og ikke deles opp.

spille på sport i norge

De to aller viktigste betingelsene for bonuser innenfor sportsbetting er omsetningskrav og minsteodds. Omsetningskrav er hvor mange ganger en bonus må omsettes før gevinster vunnet med den kan tas ut i form av ekte penger. Vanligvis ligger disse mellom 4 og 10 ganger. Samtidig som man gjennomspiller dette kravet må det også skje til minsteodds. Typisk ligger disse mellom 1,40 og 2,00. I praksis så betyr dette at om man får en oddsbonus på 1000 kroner med omsetningskrav på 6 ganger til minsteodds 1,65, så må bonuspengene omsettes for 6000 kroner før man kan ta dem ut av spillkontoen. Og hver gang man gjennomspiller dette kravet må det skje til odds på minst 1,65. Som oftest må disse kravene også gjennomspilles i løpet av et visst tidsrom etter at man fikk bonusen. Gjør man ikke det mister man både bonuspengene og eventuelle gevinster som er vunnet med dem. 

Før man velger å ta imot en sportsbonus eller andre tilbud som krever et innskudd er det viktig å se om dette gjelder for alle innskuddsmetoder. Det er nemlig slik at hos noen bettingselskaper så får man ikke tilbudet om man gjør innskuddet med enkelte betalingsmetoder. Ofte kan dette gjelde for elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller. Derfor er det viktig å vite dette før man setter inn penger. Har man lyst på en bonus er det kjipt å finne ut i ettertid at innskuddsmetoden man brukte ikke kvalifiserer for tilbudet.