Cash out – Få noen av gevinstene når kampen er i gang

Noen ganger blir en kamp til ens egen skade. Kanskje de har satset på at lag vinner kampen, men etter en stund er det en dårlig følelse av at motstanderen vil snu kampen. Med Cash Out er det muligheten til å ta ut en del av gevinstene og redde spillet før kampen er over og det andre laget snur. Derfor setter noen pris på Cash Out blant norske spillere.

Cash Out har eksistert i ganske mange år nå og er tilgjengelig i dag på nesten alle bettingselskaper i Norge. Sikre noen av gevinstene selv om kampen ikke er over ved å bruke Cash Out. Men vær forsiktig så du ikke bruker den på hvert spill, ettersom det i det lange løp betyr at du går glipp av mange potensielle gevinster. Oppdag Cash Out på norske bookmakere i dag og hvilke fordeler det kan gi deg å bruke den. Alle bettingselskap vi viser her har Cash Out som en funksjon tilgjengelig.

# Casino Karakter Bonus Bonus Code
1 Read Review €50 gratisspill Use Link Besøk
2 Read Review 100% bonus + 500 kr gratisspill Use Link Besøk
3 Read Review 1000 kr Use Link Besøk
4 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
5 Read Review 250 kr gratisspill til du vinner Use Link Besøk
6 Read Review 1 000 kr Use Link Besøk
7 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
8 Read Review 500% bonus Use Link Besøk
9 Read Review 3 000 kr Use Link Besøk

Slik fungerer Cash Out hos norske bookmakere

Cash Out betyr at du avbryter spillet midt i en pågående liveodds kamp. Kanskje du har satset på at Molde vinner over Haugesund. Etter at Molde la 1-0, får de en spiller utvist og tror nå at Haugesund vil snu kampen. For at du ikke skal tape hele innsatsen, kan du nå velge å ta ut en del av gevinstene. Deretter trykker du Cash Out og får dermed pengene utbetalt. Hvor mye av overskuddet som tilbys ser du før du tar ut pengene, og det er derfor et spørsmål om risiko mot belønning. En annen situasjon der Cash Out kan være godt, er hvis du plasserte et kombinasjonsspill med mange forskjellige kamper. Kanskje du har spilt i fem kamper, og fire av disse har gått inn. Du har en dårlig følelse før den femte kampen og kan allerede før start ta ut noen av gevinstene og sikre pengene.

Ikke bruk Cash Out for ofte

Cash Out er bra til rett tid, og det er bra i visse situasjoner. Men det nytter ikke å bruke Cash Out ved hvert oddsspill du satser. For eksempel unngår profesjonelle spillere å bruke Cash Out. Årsaken er at de synes spillselskapene gir for lite av gevinsten til at det er verdt det. Bruker vi det samme eksemplet som før, sier vi nå at Molde leder 4-0 ved pause mot Haugesund. Nå er sannsynligheten veldig stor for at Molde vinner kampen. Da er det ikke veldig smart å bruke Cash Out. I stedet kan du vente til det endelige signalet og deretter få full gevinst i stedet.

Cash out - Få noen av gevinstene når kampen er i gang

Utbetal i mobil

Cash Out betting kan også brukes fra en smarttelefon. Kanskje du er borte og ikke er hjemme og ikke har tilgang til en datamaskin mens kampen pågår. Du ser i live score-appen din at noe har skjedd som får deg til å tro at kampen vil ta en negativ vending for deg. Nå kan du ta frem mobiltelefonen din og bruke Cash Out for å få en andel av gevinsten før det er for sent.