Champions League betting

Det er ingen turnering som har mer prestisje enn Champions League. I hvert fall ikke når det gjelder fotballturneringer for klubblag. Champions League ble kalt før Serievinnercupen og er rangert før andre europeiske turneringer som Europa League og Europa Conference League. Det er ingen turnering, med unntak av Fotball-VM, som en spiller helst vil vinne. Det er 32 lag som deltar i turneringen hvert år med kun de beste klubbene i fotball-Europa. Vanligvis kommer vinneren fra Premier League eller La Liga, men Serie A, Bundesliga og Eredivisie har også hatt mange vinnere.

Bra odds på Champions League på disse bettingsider

Rank Casino Bonus Besøk
1 Lilibet 100% bonus opptil 5000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
2 Mr.Play 1000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
3 NorgeSpill 500% bonus
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
4 Casumo 500 NOK gratisspill
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
5 Rabona 3000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
6 Betinia 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
7 Malina 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk

I 1992 ble Champions League introdusert

Det var i 1955/56 at Serievinnercupen ble arrangert for første gang. Før formatet ble endret igjen i 1992/93, var det en ren cupturnering hvor kun seriemesterne fra UEFA-nasjonene fikk delta. Men da Champions League ble opprettet, ble formatet endret slik at mer enn ett lag kan delta fra samme liga. Akkurat nå er det 32 ​​lag som deltar i gruppespillet med fire lag i hver gruppe.

Det er 25 lag som får spille i turneringen basert på plasseringene i den hjemlige ligaen. I tillegg vil vinneren av Europa League få delta i turneringen. De øvrige seks plassene går til lagene som klarer å kvalifisere seg gjennom førkvalifiseringen, som inkluderer inntil tre kvalifiseringsrunder pluss Play-off. Det er her norgesmesteren får starte turneringen.

De to beste lagene fra hver gruppe går videre til åttondedelsfinalen. Deretter er det dobbeltmøte som venter i åttondedelsfinalen, kvartfinalen og semifinalen. Når det kommer til finalen i Champions League er det et enkelt møte.

Champions League

Rosenborg og Molde er de norske lagene i Champions League

Kun to norske lag har spilt i Champions League. Molde klarte å kvalifisere seg til gruppespillet en gang. I tillegg til dette har Rosenborg kommet seg inn i gruppen totalt 11 ganger. Deres største suksess var i 1996/97 da de vant mot AC Milan i den siste gruppespillkampen og nådde kvartfinalen. Der ble de slått ut av Juventus.

Laget som har vunnet turneringen flest ganger er Real Madrid. De har vunnet 14 titler som er dobbelt så mange som AC Milan som har 7 titler. Liverpool og Bayern München har vunnet 6 ganger. Bak disse lagene har Barcelona 5 titler og Ajax 4 titler. Juventus er laget som har tapt finalen flest ganger med totalt 7 finaletap, mens Bayern München og Benfica har 5 finaletap hver.

Spill på Champions League med høye odds

Hos bookmakere i Norge er Champions League en av de desidert mest populære turneringene som finnes hos bettingselskapene. Du har mange odds å oppdage i Champions League. Før turneringen kan du tippe på hvem som scorer flest mål og hvilket lag som vinner tittelen.

Det er også odds på alle kamper under Champions League. Du kan spille på laget du tror vinner kampen, resultatet i første omgang eller hvor mange mål det blir i kampen. Siden det er en så populær turnering, er det alltid nok av odds å spille hos norske bookmakere. Få konkurranser har så mange alternativer når det gjelder spill og odds som Champions League.

Liveodds på Champions League

Du som ønsker å tippe på Champions League har mange forutsetninger når det kommer til liveodds. Alle kampene er tilgjengelige med liveodds. Du kan også bruke mobilen til å spille på Champions League live hvis du ikke er hjemme ved datamaskinen.

Med livebetting på Champions League vil du få mange unike markeder og oddsspill, noe som gjør det mer spennende for deg i betting. Du kan for eksempel ta del i en spillopplevelse som betyr at du satser på neste målscorer eller hvilket lag som skal score det neste målet.

Bruk en oddsbonus på Champions League

Du som ønsker mer penger å spille for i Champions League kan velge å motta en oddsbonus. Da vil du få mer penger å spille for og dermed mer betting på Champions League. Det finnes mange forskjellige bettingbonuser tilgjengelig fra norske oddsselskaper. Du kan motta en innskuddsbonus som ny kunde og bruke den i Champions League.

I tillegg vil det bli boostede odds på flere av kampene i løpet av turneringen. Eksisterende medlemmer av norske bettingselskaper kan også kreve andre bonuser som risikofrie spill. Dermed er det nok av bonuser på Champions League å samle inn for de som ønsker dette.

Sammendrag av Champions League

Det er ikke mange turneringer som er like populære som Champions League. Turneringen inneholder mange forskjellige odds som er tilgjengelige før turneringen, under turneringen og live på alle kamper.

Real Madrid er den store dominanten i Champions League ettersom de har dobbelt så mange seire som toerne. Det er lenge siden et norsk lag klarte å gå til Champions League. La oss håpe at Rosenborg, Molde eller Bodø/Glimt lykkes snart.