Betting på tennis på bettingsider

Tennis betting har blitt stadig mer populært i Norge spesielt med Casper Ruuds suksesser på den internasjonale tennisscenen. Ruuds prestasjoner har ikke bare løftet interessen for sporten men også økt engasjementet i bettingmiljøet. Tennis er med sitt dynamiske og individuelle format en sport som tilbyr unike muligheter for betting sammenlignet med lagsporter. Fra Grand Slam-turneringer til mindre ATP- og WTA-arrangementer gir tennis en helårs kalender med spennende kamper å spill på. I denne artikkelen vil vi utforske ulike aspekter ved tennisbetting, inkludert populære markeder, strategier for å forstå oddsen med betting bonuser.

Rank Casino Bonus Besøk
1 Lilibet 100% bonus opptil 5000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
2 Mr.Play 1000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
3 NorgeSpill 500% bonus
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
4 Casumo 500 NOK gratisspill
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
5 Rabona 3000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
6 Betinia 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
7 Malina 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk

Betting på Grand Slam

Betting på Grand Slam-turneringene er spesielt spennende i tennisverdenen. Disse fire store turneringene Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open tiltrekker seg toppspillere fra hele verden og tilbyr et bredt spekter av bettingmuligheter. Her ser vi nærmere på hver Grand Slam og dens unike aspekter i bettingperspektiv.

tennis betting på norske bettingsider

Australian Open

Australian Open spilles i januar og er den første Grand Slam-turneringen i året. Turneringen finner sted på hardcourt og er kjent for sitt varme vær, noe som kan påvirke spillernes ytelse. Betting på Australian Open krever kunnskap om spillernes evne til å håndtere de varierende forholdene og deres form tidlig i sesongen.

French Open

French Open er også kjent som Roland Garros og er den eneste Grand Slam-turneringen som spilles på grus. Denne overflaten favoriserer spillere med god utholdenhet og sterke grunnslag. Betting på French Open involverer ofte å vurdere spillernes tidligere prestasjoner på grus og deres tilpasningsevne til de sakte spilleforholdene.

Wimbledon

Wimbledon er den mest prestisjetunge av Grand Slam-turneringene og den eneste som spilles på gress. Gresset fører til et raskere spill, noe som kan favorisere sterke servere og spillere med god nettspill. Betting på Wimbledon krever innsikt i hvem som presterer godt på denne unike og historisk rike overflaten.

US Open

US Open spilles på hardcourt og er kjent for sin energiske atmosfære. Denne turneringen krever ofte at spillere tilpasser seg til både ekstreme varmeforhold og den høyenergiske New York-publikumet. Betting på US Open innebærer å vurdere spillernes fysiske og mentale utholdenhet samt deres evne til å håndtere trykket fra et stort publikum.

Mange markeder på tennis

Tennisbetting tilbyr et mangfold av markeder som gjør det til en favoritt blant mange spillere. Fra enkle spill på kampvinnere til mer komplekse innsatser som omhandler spillets detaljer er det mange måter å engasjere seg på. Her ser vi nærmere på noen av de vanligste markedene i tennisbetting.

Kampvinner

Dette er det mest grunnleggende og populære markedet i tennisbetting. Spillere satser rett og slett på hvem de tror vil vinne en bestemt kamp. Dette markedet er enkelt og rett frem som gjør det til et godt utgangspunkt for nye spillere.

Settspill

Settspill gir spillere muligheten til å satse på antall sett en kamp vil inneholde eller hvem som vil vinne et spesifikt sett. Dette krever en dypere forståelse av spillernes form og evne til å dominere over lengre perioder.

Handicap

Handicap-markedet i tennis involverer å gi en spiller en virtuell fordel før kampen begynner. Dette kan være i form av ekstra spill eller sett. Spillere som satser på favoritten vil da trenge at spilleren vinner med en større margin for å vinne sitt spill.

Over/Under Totalt Antall Spill

I dette markedet satser man på om det totale antallet spill i kampen vil være over eller under en forhåndsbestemt grense. Dette er et populært marked for spillere som har en god forståelse av både spillernes styrker og hvordan disse kan påvirke kampens lengde.

Nøyaktig Score

Dette markedet lar spillere satse på den nøyaktige sluttscoringen i sett eller kamp. Det er en mer utfordrende form for betting, da det krever presis forutsigelse, men tilbyr også potensielt høyere utbetalinger.

Live Betting på tennis

Live betting på tennis gir spillere muligheten til å satse under pågående kamper. Dette gir en dynamisk og engasjerende spillopplevelse ettersom oddsen endres i takt med kampenes utvikling. Spillere kan satse på ulike aspekter av kampen, som neste poengvinner eller resultatet av det pågående settet, basert på spillernes ytelse og kampens flyt.

Live Stream av tennis på spillselskaper

Mange spillselskaper tilbyr live streaming av tenniskamper, inkludert Grand Slam-turneringene. Dette lar spillere følge med på kampene direkte og gjør det enklere å plassere informerte live bets. Tilgjengeligheten av live streaming varierer mellom spillselskaper, men de fleste store plattformer streber etter å tilby bred dekning. Denne tjenesten forbedrer spillopplevelsen ved å gi spillere muligheten til å se kampene de satser på i sanntid.

Oppsummering

Tennis betting i Norge har fått et løft med Casper Ruuds suksesser, spesielt rundt Grand Slam-turneringene som Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Vanlige bettingmarkeder som kampvinner, settspill, handicap, over/under totalt antall spill og nøyaktig score tilbyr varierte spillmuligheter. Med live betting og streaming, som inkluderer tilgang til Grand Slam, blir spillopplevelsen mer dynamisk og engasjerende, og gir spillere sjansen til å satse mens kampene pågår.